Отиди на
Форум "Наука"

Ryuk

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Ryuk

  1. Проблемът е че съм от гр.Карлово,а тук Зоопарк няма Ще проверя утре за ветеринар.Найстина се надявам да не е сляп,като си по помислих само ми стана супер кофти и тъжно за пилето.Мерси за отговора,явно ще трябва да търся лекар.
  2. Здравейте,преди месец и малко си купих мъжка корела,която ме увериха че е в добро здраве,защото я избирах с познат който въди птици.След време обаче забелязах че притваря,а понякога затваря лявото око а дясното си седи отворено.Когато давах пръста винаги реагираше и от двете страни.Днес докато се занимавах с него забелязах че отново затваря левите клепачи,и взех да се чудя да не е сляп с едното око. Когато седи с/щу мен и му подам пръст от ляво точно до окото му,той не реагира,а при дясното само като доближа ръка и ме ръфа. :? Как мислите ? Какво мога да направя ? Към въпроса си искам да добавя и още нещо,за да не спамя форума с излишни теми. -Винаги съм му давал пресни плодове и зеленчуци,но само ги "облизва" и не ги яде.Пробвах какво ли не,по какъв ли не начин - не ги иска.Яде само тези купешките крекери който имат витамини,но не знам дали е достатачно. Мерси. Ето и малко снимки на птицата.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...