Отиди на
Форум "Наука"

HigH_FlyeR

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ HigH_FlyeR

  1. Нов съм във форума и не съм сигурен дали темата е в точния раздел, затова ако съм се объркал я преместете. Сега да си дойда на думата, значи на 16г. съм висок съм 165см и имам няколко въпроса относно ръста си: 1. Чувал съм че спорта и по точно баскетбола, също така и висенето на лост помагат за израстването има ли нещо вярно в това ? 2.Ходя на фитнес от около 2 месеца вече ще ми попречи ли на растежа това, да знам дали да спирам защото няколко човека вече ми казват че фитнеса запича ? 3. Има ли някаква храна която подпомага разтежа разбрах за кашкавала, но незнам до колко е вярно и има ли някаква друга ако е вярно ? Благодаря предварително ако някой се наеме да ми отговори!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...