Отиди на
Форум "Наука"

military

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за military

military's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Все още не ми е ясно - логиката към точните науки ли спада или не ? Не в смисъл като математическа логика а просто като логика ? Питам общо щото има доста видове логика - на мисленето , математическа , когнитивна и т.н. Ама никъде не намерих да пише точна наука ли е или не ? Според мен точна наука е тази която борави с факти и където едно твърдение не подлежи на промяна според ситуацията ... например 2+2=4 и в България, и в Зимбабве, и на Земята, и на Марс да речем , но ако приемем , че твърдението - аз съм с висше образование следователно съм умен важи за мен - то може и да не важи за някой друг ? ... Това го давам просто като пример
  2. Интересува ме само , някой може ли да ми каже точна наука ли е логиката или не е ? Благодаря много предварително

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...