Отиди на
Форум "Наука"

Carnation

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Carnation

Carnation's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Горе-долу всеки спорт помага за израстването, освен чисто силовите спортове. Фитнеса наистина ще те запече - дълго е за обяснение защо. Храни се с всичко - разнообразна храна. Няма определена храна която да ти помогне да порастнеш на височино, по-скоро можеш да порастнеш на ширина. Спортувай и почивай пълноценно. Много лесно можеш да сметнеш колко ти е потенциала - сметни колко са високи родителите ти и прибави 5-6 см. Това е чисто ориентировъчно.
  2. Наистина много зависи и от конкретната наука - за математика в Materials and Methods (Еxperimental) може би калкулатор ще е подходящият инструмент, а пак Results - ми те се виждат ясно след знака "=" (Това на майтап.) Описанието важи по-скоро за обща научна статия,и то експериментална. В доста клонове на науките това са преобладаващите (все пак аз чета предимно биологически-медицински статии, от любопитство преглеждам и други науки). В този смисъл това което е описал Я. Пекунов става за широката публиката Има обаче още няколко вида статии, които изобщо не изглеждат по този начин, а могат да са доста по-интересни и информативни ( става дума Reviews - Обзорни статии по даден проблем), а също така могат да са и доста по-ценни ( структурата на ДНК е публикувана като Letter, в което авторите са изложили хипотезата си, после грабват Нобел). Обаче за английския език изобщо не съм съгласен. Преобладава, поради ред причини, но винаги ще има локални научни издания.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...