Отиди на
Форум "Наука"

Frida_(:

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Frida_(:

Frida_(:'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. 34.50 МУ-София при минимален бал 33.32 27.80 МУ-Варна при минимален бал 27.56 моля ви дайте съвет София или Варна (просто не ми остава много време да вземе решение)
  2. fixxxsers не знам надявам се да стане тази година всичко зависи от химията (което доста ме притеснява). Иначе по биология, особено в София, съм повече от доволна . Сега ми остава само да треперя, докато излязат резултатите по химия. А ако не стане тази година, твърдо съм решила да не пробвам следващата. Може да прозвучи глупаво (още повече, че пиша за това във форум посветен на науката), но вярвам в съдбата и смятам, че когата си дал всичко от себе си , за да постигнеш нещо и то въпреки това не стане, значи просто не това ти е било писано.
  3. Здравейте, току-що се регистрирах във форума и може темата да е поостаряла но това е нещо, което много ме вълнува. Аз кандидатствах тази година, но само в София и Варна (засега са излезли само резултати в София по биология). Интересуваме дали има някой, който кадидатства за втора година или дали някой, който е кандидатствал тази, но резултатите му са незадоволителни, би се пробвал и следващата. (предварително се извинявам ако е трябвало да създам нова тема).

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...