Отиди на
Форум "Наука"

lex76

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за lex76

lex76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Скъпа Анахрония, това което е хубавото в твоите думи, е че се замисляш за много неща, това което мнозина не правят. Аз нямам намерение да се обръщам против товите думи, защото аз самия съм бил на подобна позиция в живота си. По-скоро ще те поведа в това ако искаш да разбереш повече за надеждността и достоверността на Библията и всикчи извори свързани с Христос и Неговото възкресение, потърси книгата, по-скоро тухлата "Доказателства, изискващи присъда" на Джош Макдауъл. От нея ще разбереш много неща и ще си свириш часовника. Избора е твой - да повярваш на това което искаш, или да прочетеш нещо което никой не може да оспори.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...