Отиди на
Форум "Наука"

Saposto

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Saposto

  1. По принцип хората, занимаващи се с Математика в България не са много. Има един голям форум за Математика в родното интернет пространство и това е Math10. Каквото и да се направи в този форум, той едва ли ще се разрасне много. Не мисля, че има много "математически материал" от хора, който да пишат в българските сайтове, затова едва ли има нужда този "материал" да се "разводнява" по няколко форуми.
  2. @scarecrow О, не знаех, че от вавилонците идват градусите. Явно съм чел твурде много "по диагонала". @xyz Еми не са точно Математика, ама все пак са на математическа тема. Къде да се говори за тези неща?
  3. По модул 3 ще рече остатъците, който дават числата при деление на 3. Иначе като почнахте за 360 да говорите, има един според мен много интересен факт. 359-тата цифра на ПИ е 3, 360-тата е 6, а 361-вата е 0. Възможно е и от тук да е решено, окръжността да се раздели на 360 равни дъги.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...