Отиди на
Форум "Наука"

AIESEC Sofia UNWE

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за AIESEC Sofia UNWE

AIESEC Sofia UNWE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Какво е AIESEC ? AIESEC е най-голямата международна студентска организация в света, която постепенно набира популярност и влияние в България. Организацията присъства активно в 105 страни и общо в 1100 университета в целия свят. Ръководена изцяло от студенти и за студенти, организацията се стреми да развива потенциала на младите хора чрез практически обучения и реални ситуации в области като мениджмънт, продажби, реклама, човешки ресурси, финанси, работа в екип, международни стажове, културно разбирателство и др. Основната цел на AIESEC е да окаже влияние върху развитието на обществото посредством личностното и професионалното развитие на своите членове. Професионални стажове в чужбина Естественият цикъл на AIESEC членството обикновено приключва с професионален стаж, който доразвива професионално завършващия студент и му помага да доизгради лидерските си умения, да опознае чужди култури, да обмени опит с нови хора. Например, студенти от България заминават на професионален стаж в някоя фирма-партньор от останалите около 104 държави, където има офиси на AIESEC. Там те се научават да работят в непозната работна обстановка и често срещат бъдещия си работодател. Бивши членове на АIESEC: Джак Уелш Хелмут Кол Тони Блеър Миг Джагър Александър Квашнйевски Някои фирми-партьори на AIESEC на международно ниво: PriceWaterhouseCoopers Deloitte HILTI Coca Cola Inbev IBM Еlectrolux Reuters ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА НА AIESEC НА 1 октомври 2008г. в 19.30ч. в ЗАЛА 2005 на УНСС КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО НА WWW.AIESEC.UNWE.NET ИЛИ WWW.AIESEC.ORG/BULGARIA

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...