Отиди на
Форум "Наука"

Jason

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Jason

  1. мерси за линковете така и не пробвах тези с лилавите пънчета - но щом казваш, че не само са ядливи, но и много вкусни другият път задължително една супичка Аз само тази старата изядох и тя беше заедно с тези другите и само да кажа беше униклно вкусна една гъба, но страхотен аромат придаде на ястието отново благодаря за линковете и следващият път първо ще я снимам хубаво от всякъде и ще питам и после ще ям
  2. Споко още съм жив ...но не са ли 2 вида гъбите. Тази леко старичката беше заетно с другите с лилавите пънчета, а бялата от съвсем друго място. Аз само старата изядох, защото имаше червейчета по нея, а нали това е доказателство, че не е отровна :Oo:
  3. Значи намерих на село тези гъби ядох само от едната и за сега ми няма нищо, но ми е интересно какви са и дали са отровни ето линкове за снимките 1 2

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...