Отиди на
Форум "Наука"

JBL

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ JBL

  1. Благодаря за добрите думи. Мишелката заслужаваше най доброто, а в желанието ни да и го осигурим ние попаднахме на най лошото. Почивай в мир мъничкото ми!!!
  2. Здравейте и от мен добри хора. Малко неща бих могъл да добавя към написаното от дъщеря ми Елена, но се надявам с тези редове да информирам хората които четат този форум къде не трябва, дори да се приближават със своите домашни любимци. Хора, за Бога не ползвайте "услугите" на тези двама титулувани лекари, ако искате вашите кучета и котки да са живи и здрави. Липса на морал и медицинска етика, неадекватно лечение породено или от незнание или липса на желание или мързел, това ще получите срещу парите си. След всичко това вашите любимци , ако са още живи, ще ви бъдат предадени на вашите грижи да се оправяте като знаете. Ще завърша само с един цитат от доц. Милашки/пиша името с погнуса/от който ще ви стане ясно за какво става въпрос. Вчера/неделя/ след като станаха ясни резултатите от следоперативното лечение на Мешел, реших да се обадя на въпросния лекар за да му кажа че знаем за некадърната операция и оше по некадърното му лечение, че не стоим със скръстени ръце и да гледаме как Мишел умира /както маже би се надаваше доцента/, ами сега други лекари се опитват да я спасят от неадекватното му лечение, и отговорът беше цитирам: Много млади колеги направиха клиники и смятат че всичко разбират. След всичко което направих за вас!?? това което казвате звучи като цинизъм!? Край на цитата. Много се надявам тези редове да ги прочетат някои техни колеги за да разберат колко галеми "специалисти" са тези лекари, а ако някой от тях самите реши да прочете този форум само ще кажа: Доцент Милашки, слезте на земята, не се захващайте с неща които не разбирате, чистете ушна кал, изстисквайте анални жлези но не се изживявайте като лекар, защото заради животните страдат хора. Дано не ви се наложи да ви лекува лекар с квалификация като вашата. А на професор Аминков мога да кажа: Професоре жалко за новооткритата ви клиника, след няколко подобни операции едва ли някой ще почука на вашата врата, по добре ще направите да се върнете се в Стара Загора и да се занимавате с нещо друго. Смятам се че лекари от този тип все още живеят с миналото,/ когато лечението беше безплатно, съответно и резултатите/. Господа осъзнайте се, вече не става така, след като получавате и то не малко пари за да си свършите работата, свършете я както трябва. Рано или късно ще влезе в сила новия закон за защита на животните, както е в Германия и други страни, и тогава при подобна доказана немарливост като вашата, отивате на съд. Имам достатъчно възможност и сега да го направя но това едва ли ще помогне на кученцето ми. Но има и провидение. Моля се Мишел да има достатъчно останали съпротивителни сили, и с помоща на тези млади но опитни спациалисти от " Синия кръст" да преодолее критичната ситуация.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...