Отиди на
Форум "Наука"

Gabi BG

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Gabi BG

Gabi BG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. В никакъв случай не мога да се съглася с Anahronia, че след като не си завършил бакалавър по психология и това означава че като магистратура не можеш да получиш нужната квалификация.Вярно е, че има един такъв конфликт, който винаги ще съществува между тези завършили бакалавър и тези които допълнително после са решили да учат психология, но всичко в крайна сметка, всичко опира до човека и до неговият личен избор с какво да се занимава.И най важното колко надълбоко да се занимава, но това е друга тема по която не искам да споря. Що се отнася до това което е написал Историк - това по ме заинтригува и ще кажа защо.Понеже отдавна се занимавам с психология на любителско ниво и знам че психологията има три основни раздела - клинична, експериментална и приложна психология в крайна сметка от тези три неща тръгват всички останали разклонения на психологията та самото наименование консултативна ми се струва малко несериозно малко от типа - такова животно нема. Затова и поставих въпроса на обсъждане доколко консултативната психология си тежи на мястото и къде трябва да я отнесем - по-близо до клиничната или по-близо до нещо по-елементарно което можем да наречем просто консултиране.
  2. Желая да запиша магистратура по психология. Може ли да ми кажете вашето мнение кое да избера приложна или консултативна психология? Каква е разликата между двете? Кое е по-престижно? Благодаря предварително на всички!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...