Отиди на
Форум "Наука"

карст

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за карст

карст's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Проблема е в глобалистите и тяхните агенти които са сложени да "управляват" България. Те искат да ни няма - ти ми говориш за рискови инвестиции!
  2. българите сме арийците преди 35 000 правим първата държава в света която се е казвала Ура-Ара на север от китайската стена между днешна нонголия и корея от там произлиза думата АРЕЯ (ARIA),AREAL след 15-20 000г. нашите стават много започват да се движат на запад по същата геогравски ширина тъй като на изток е тихия океан голяма част остават на изток а същевременно нашите деди заемат балканите анадола цяла днешна гърция и където хиляди години са обитавали носят нашеи имена като URAL,ARAL SEA(аралско море) което за съжаление тюрките го пресошиха преди няколко години , тюрки имай предвид жълтата раса а не тези хора населяващи така наречената фалшива държава Турция там живеят предимно наши деца и цигани но за голямо съжаление те са или със турско самосъзнание поради животинскшя режим и изключително строги закони във който живеят от много години а мюслема и тои изиграва своята роля който също е задължителен затова народа ги нарича много точно загубени хора. Има неопровержими доказателства че тук на балканите сме поне от 15 000г. като се има в предвид че до преди 10 000г. все още са се срещали човекоподобни маймуни Кроманьонци. които както всички са били на много ниско ниво на развитие и не са ни създавали проблеми за разлика от наши дни. изводи: наистина има божествена сила според мен и тя се състои в следното -пак според мен на планетата земя са се спасили отнякъде извънземни носители на висока цивилизация и са се чифтосали със най сходните живнотинки а ние сме тяхни деца и сме хванали най много от цялата работа като интелект светоглед смятане и др.чисто човешки качества. И така някои ни е нарекъл тракийци добре ама пак не се връзват нещата на бъларо мразците защото навсякъде срещаме само нашата култура а тя е "геометрична култура " статуите писмеността и мраморните колони в днешна гърция и италия са същите като нашите тракийските в тракийските могили бог дионис е тракийски бог а не гръцки нали така а добре се знае че гърците са дошли едва преди 3 500г. от крит кипър или от северна африка като колонизатори и са оспели да ни вземат много ценна земя и да ни откраднат и част от историята. в същото време етруските тракийско племе което дава огъня на цивилизацията на Рим преди 2500г. ... -България Ария Гагауз ари УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...