Отиди на
Форум "Наука"

AEC

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за AEC

Contact Methods

  • Website URL
    http://ethnologia.academica.googlepages.com

Лична информация

  • Пребиваване
    България, София

AEC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. AEC

    Списание Rhodopica

    http://nauka.bg/index.php?mod=front&fn...e&pid=11580 Излезе от печат специален брой на списание Rhodopica, посветен на резултатите от изследване на Академично Етноложко Сдружение /АЕС/ по повод "2007 г. - Европейска година на равните възможности за всички". Настоящата публикация е заключителната част от проекта „Нека всички разберат (за) другостта” на АЕС и цели да информира широката общественост на местно, регионално и академично равнище, както и всички ангажирани организации и институции за резултатите от това изследване. В броят са включени публикации на участниците в проекта: Тука са най-истинските българи, Димитър Василев "Другата” Европа в Родопите, Дафина Бебелекова Село Гърнати, България – месец юли, 2007 година, Ивет Фандъкова Съ(с)знание за другостта. Едно есе върху предразсъдъците в Годината на равните възможности, Ивайло Марков Улица Горна, номер 50, Мирослав Милев Българската жена на село, Силвия Петрова Спомен от Неделино, Милена Колева Публикацията е под редакцията на Никола Дамянов, председател на Дружеството на археолозите и историците в гр. Смолян; доц. д-р Красимир Стоилов, преподавател в катедра „Етнология” в СУ „Св. Климент Охридски” и Марияна Райкова, етнограф и теренист. Илюстрирана е със снимки от фотоизложбата „EU2 / и това е Европа”, която също е част от проекта на АЕС. Публикацията е посветена и на 10-та годишнина от създаването на Академично етноложко сдружение. Списание Rhodopica е периодично печатно издание на Дружеството на археолозите и историците в Смолян, партньор на АЕС в проекта. http://ethnologia.academica.googlepages.com/rhodopica rhodopicacover2008.pdf Press_release_rhodopica1.pdf

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...