Отиди на
Форум "Наука"

Danzk

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Danzk

Danzk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте. Трябва ми исторически проект за училище за стипендия. Точно тази тема ми най-допадна, но не ми е известно в книгата на П. Павлов общо взето същите неща ли са написани, които и вие сте написали тук? Харесват ми вашите разсъждения, разбирате от история! Поздравления! Това би ми била добра основа на проекта, но не бих искал да преповтарам написаното от П. Павлов и за това се чудех дали да пиша по тази тема. И вие за какво говорите, че се обърках.. след 1399 съществува държава България или, че има отдели градове, които паднали поетапно? В кнгиата на П.Павлов за кое от двете е писано? Ако не тази вие бихте ли ми предложили провокативна тема за която мога да пиша към 6 страници и има източници.
  2. Да пренесем темата и тук: http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=11010

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...