Отиди на
Форум "Наука"

Nina Ivanova

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Nina Ivanova

Nina Ivanova's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. ДМС-проекта се оказва много успешен в Чехия . Но в България все още трудно тръгва . Моята дъщеря Роси е в него още от самота стартиране . Оказва се , че е най-лесния начин човек да дарява . Не му коства време , а стойността на един смс е съвсем достъпна - 1.20 лв с ДДС . Може да си го позволи почти всеки . Българинът е състрадателен , с голямо сърце и щедра душа . Това го доказа през 2005 г. след наводненията , Великолепната шесторка - за децата в Могилино и др . Знам , че Българина е и мнителен и това в голяма степен влияе негативно . Ще споделя резултата от кампанията на Роси - от 16 юли 2007 до ноември 2008 са изпратени 11 363 смс-а , преведени са 17 267.58 лв. Това е много добре , но все още не е достатъчно . Защото в сметките на Роси има над 75 000 лв. Нужни са 100 000 евро / 200 000 лв/ . Сигурна съм ,че ще помогнете , ще дадете ШАНС на РОСИ . Ще дарите надежда на една млада дама за по-добър живот . Заедно започнахме , заедно ще продължаваме . На единен дарителски номер 17 777 / за абонати на Глобул , вивател , Мтел / с ткст DMSrosi . само 1.20 лв с ДДС е стойността на един смс . nina

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...