Отиди на
Форум "Наука"

perpetummobile

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за perpetummobile

  • Рожден ден 14.05.1977

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    софия

perpetummobile's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. гравитацията е нещо велико и както се оказа не е статично следователно може да се преобразува във постоянно въртеливо движение а именно и нов вит енергия което е гравитационият двигател напрактика доктор МИХОВ е изписал куп глупости и тук таме нещо вярно по въпроса истината е че двигателят вече е открит и именно тази гравитация ще даде на човечеството нещо уникално и неизчерпаемо като енергия и ще реши чсички енергийни проблеми на планетата,ДА НО понеже великите иненери с великите си умове се блускат трудят и си мислят леле колко е сможно, но да , били постигнали резултати!!!! какви бе?.... лабораторни и нищожни!........ но едва ли са си задавали въпроса и дали през ум и е минавало колко всъщност просто е това устроиство което държа в ръцете си, и работи и тука не говорим за лабораторен образец гн. МИХОВ а говорим за това че с промяна на дадени параметри и мощноста се променя ....... но в геометрична прогресия! така че искам да завърша само с изречението... ЕВАЛАТА ЗА ПОЛОЖЕНИЯТ ТРУД И НА ЦЕЛИЯТ ЕКИП НО СПРЕТЕ ДА СИ БЛУСКАТЕ ГЛАВИТЕ ВЕЧЕ ГРАВИТАЦИОННИЯТ ДВИГАТЕЛ гн. МИХОВ отдавна е измислен и дори да не можем да се борим с енергийната мафия и да не получим признанието което заслужаваме, ТАЗИ ГОДИНА ТОВА Е НАШАТА ЦЕЛ, ТОВА ОТКРИТИЕ ДА БЪДЕ ДАДЕНО НА СВЕТА А ПОСЛЕДСТВИЯТА........... СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ! И НЕ ГОВОРИМ ЗА 1 МОДЕЛ гн. МИХОВ ГОВОРИМ ЗА ДЕСЕТКИ РАБОТЕЩИ МОДЕЛИ С ОГРОМЕН КАПАЗИТЕТ НА ПОЛЕЗНО ДЕЙСТВИЕ! ЕВАЛАТА ВИ ЧЕ СТЕ РАБОТИЛИ ПО ВЪПРОСА!!!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...