Отиди на
Форум "Наука"

cecy1997

Потребител
  • Брой отговори

    14
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за cecy1997

cecy1997's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Във архивирания файл съм ги включил.
  2. Значи /явно съм забравил да кажа/ че презентацията е правена с Офис 2010 и може да бъде прегледана или с 2010 или с 2007. По късно ще я направя и за 2003, но ще се загубят повечето евекти. Също така след като разархивирате файловете, моля инсталирайте шрифтовете!!!
  3. Ето линка. Надявам се презентацията да не се разпространи в интернет, за да не каже някой че не съм я писал аз. Ще я изтрия утре /17.11/ вечерта!
  4. Става ли да я кача и да ви пращам на ЛС с линка?
  5. Презентацията е готова и искам да я видите, но не знам как да стане, тъй като не искам да се разпространява в интернет. Някакви идеи?
  6. Сега ще отида до библиотеката да вида ако има нещо да снимам
  7. Значи презентацията трябва да съобразена с това което уча. Тоест от еволюция на човека до първите държави в МЕСОПОТАМИЯ. До утре трябва да потвърдя темата, така че мисля да остане за Соломон
  8. :biggrin: Нищо подобно! В най обикновено училище съм.
  9. Много благодаряза отговора! Все аз уча история, а не християнска етика, така че не бива да намесвам християнството /разбира се не изцяло/. Тъй като е история трябва да работя със точни години и факти, но ще се опитам.... ПП. Тъй като в класа има 28 ученика, всеки си е избрал по нещо. Може да пиша и за друго, стига да не се препокрива с това на останалине. Ако имате идеи за такава тема /от еволюция на човека до първите държави в месопотамия/, споделете и ако има достатъчно информация може да пиша за нея....Въпреки че е малко късно, тъй като започнах да правя презентацията...Бих искал да видите и какво направих като начален слайд....
  10. Значи първо не съм искал да ми правите презентация. Много добре разбирам от компютри, а и правя страхотни презентации. Молбата ми беше за систематизирана информация, включваща точна и конкретна информация. Казах също, че тази в българските сайтове не е достатъчна. Благодаря все пак....
  11. Преди да пусна тази тема бях много добре наясно, че трябва да потърся в интернет. Информацията, която сте ми дали, а и останалата, не ми харесва, не става за презентация. Молбата ми беше ако някой има информация от енциклопедия, да ми сканира. Благодаря все пак за труда.
  12. Здравейте! Като за начало ученик съм и съм нов във форума. Обичам историята, но не Праисторията /която изучавам/. Вчера госпожата ни даде домашно-презентация по избрана тема. На мен се падна Цар Соломон ИЛИ Цар Давид. Презентацията трябва да е прилично голяма. Така че ми трябват материали. А именно тук е проблема - в интернет няма достатъчно, днес библиотеката не работи. Молбата ми е ако някой има информация да ми помогне-под формата на превод от чуждестранен сайт или сканирано от енциклопедия, ако имате. Надявам се да ми помогнете! Благодаря предварително!
  13. Здравейте! Става въпрос за една енциклопедия ("История на България") издадена от БАН в близкото минало. Тя трябва да бъде в 8 големи тома, но ние (може би и повечето които са се абонирали) получихме само 7 тома. Разбрах че не сме го получили заради промените след 1989 година. 7 том е от 1991 година, а 8-ят случайно разбрах че е излязъл през 1999 година. Надявам се да ми помогнете с информация откъде мога да закупя последнят том. Ще съм ви много благодарен! ПП- Ако някой иска повече информация да ме пита.
  14. Сина ми ми даде тези задачи но аз не мога да му ги обясня. Моля някой да ми помогне. 1 зад. Намислих си 3 числа. Първото е два пъти по-малко от второто, второто е пет пъти по-малко от третото, а третото е шест пъти по-малко от 60. Да се намери сбора от числата, които съм си намислил. 2 зад. Нека a, b и c са прости числа, за които a + b = c и a < b. Да се намери а. 3 зад. За естествено число а ще означаваме с Р(а) сумата от цифрите му. Да се намери най-малкото естествено число р, за което е вярно, че ако 3^р дели а, то не е задължително 3^р да дели Р(а). 4 зад. Да се докаже, че ако число, което е точен квадрат, бъде разделено на 10, остатъкът няма да е равен на 2, 3, 7 или 8.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...