Отиди на
Форум "Наука"

psyalms

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ psyalms

  1. Здравейте! Институтът за съвременно изкуство и терапия ЛИБЕРА Ви кани на представянето на книгата на американския психотерапевт Робърт Лоурънс Фрийдмън „Лечебната сила на барабана”, което ще се проведе на 12.02.2009 в 19:00 h., в книжарница Пингвините на пл. Славейков 11. Книгата изследва положителното влияние на свиренето на барабани върху човешката психика, като разглежда проблема от медицинска, психологическа и артистична гледна точка. Наред с научните доказателства за благотворното въздействие на активното произвеждане на ритъм, книгата впечатлява и с много истории от практиката на музикотерапевти и барабанни фасилитатори. „Лечебната сила на барабана” е насочена към всички хора с интереси в областта на музиката и психотерапията. Ще се радваме на внимание от страна на клинични психолози, социални работници, терапевти, педагози, мениджъри човешки ресурси, на всички, упражняващи професии в помощ на обществото. Твърдо сме убедени, че посланието, което тя носи, е предназначено за всеки един от нас, който търси позитивните алтернативи в живота. За да не бъдем голословни, ще завършим с демонстрация на drum circle на живо с публиката, който да повдигне настроението на всички присъстващи. В случай че нямате възможност да присъствате, но все пак книгата представлява интерес за вас, можете да научите повече за нея на нашата интернет страница: www.libera-institute.com/drum_circles С пожелания за много успехи, ЛИБЕРА

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...