Отиди на
Форум "Наука"

Werhmacht

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Werhmacht

  1. MG-нещо май изобщо те няма по тези самолети,за разлика от Панцера. Помисли малко върху въпросът ми и тогава пиши щуротии! Как мислиш,що за самолет е това,с който Ерих Хартман (един 20 годишен хлапак) сваля над 350 противникови самолета,ОЦЕЛЯВАЙКИ 7 пъти с него! Отгоре на това остава и жив след края на войната? Това е "Messerschmitt-109G6" най-добрият и най-легендарният самолет за всички времена! Всичко останало "Спитфайери" "Якове" "Мустанги"и други са само за фон! Скоро ще ви пиша малко повече за самите самолети,а сега чао........и четете не гледайте само" Дикавъри"
  2. Абе ... . Как изобщо можете да ги сравнявате? Bf-109 ist eine legende. Моля, не пишете http://nauka.bg/forum/uploads/emoticons/default_046.gif' alt=':046:'> , ами ровете и четете! За какъв Спитфайер си говорите изобщо? От мен ще знаете, че има само един самолет, ненадминат по слава и това е месера. Ще ви отговоря на въпросите, ако желаете. Бележка на модератора Ако желаете да пишете в този форум, моля, правете го грамотно и не обиждайте останалите потребители. Защото обидите, които сипете към останалите, сочат колко вие самият сте "зле". Затова, моля, "не пишете глупости", за да не ставате самият Вие за смях! (цитирам вас!) Остявяйте разстояние между изреченията, поставяйте правилните препинателни знаци на местата им и спазвайте правописно-пунктуационните правила. Екипът на форума Ви благодари за разбирането!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...