Отиди на
Форум "Наука"

clessy

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ clessy

  1. Не пренебрегвам сайта в никакъв случай, просто не мога да си преведа повечето от нещата. Казах само, че нз руски език. Това не означава, че е безполезен. Просто на мен не ми върши работа. За отношението към жените си съвсем права...Не исках да прозвучи така, сякаш всички са били пренебрегвани и не са играели никаква роля в обществения живот. Интересувам се от отношението към обикновените жени (не говоря за тези, произлизащи от аристократични родове) и то през точно определен период - Ранното Средновековие.
  2. За съжаление нз руски Благодаря все пак. Дано някой друг да се обади с някаква инфо, че е много спешно ... Прерових толкова много книги за Византия и нищо по-специално за жените.. Явно това е най-показателно какво е отношението към тях
  3. зДРАВЕЙТЕ! Някои може ли да ми препоръча книги, където мога да намеря информация за отношението към женита във Византия. :!!!: Може и на английски, немски ез. Сайтчета също става, ако се сещате и за отделни статии също вършат работа. Чела съм само Литаврин "Как са живеели византийците" Благодаря

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...