Отиди на
Форум "Наука"

noobrankata..

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ noobrankata..

  1. Мнооого благодаря на Тироглифос..! Изчерпателен отговор! Благодаря ти! За първи път чувам тази версия, но тя е най точна -така както се вижда от приложените материали.. Бих искала да задам още един въпрос- чували ли сте за сплавта електрон- има ли такава, от кога съществува, възможно ли е това "нещо" -опонциона ми/ама че трудна дума/,да е от такава сплав. не знам какъв метал е. не мога да разбера. не разбирам от тестове за познаване на металите... и така.. тежък случай съм аз... . Чакам Ви- всички учени и не толкова....просто знаещите по въпроса. ИИИ Ви благодаря!
  2. Благодаря и на Историк! Да помогна ако мога- от моите рзаглеждания с лупа, на обратната страна аз виждах щит в лявата ръка и нож- нещо като кама - в дясната. после започна да ми се привижда , че този боец, държи - е хванал по-точно някого за врата.. . буквите които пише са O ГОY или О ГОН . не ги разбирам.. как да ви обясня по добре, като не знам кое е важно..Питайте, говорете. На живо мисля, че има какво да се види и е по лесно да се говори-така, че питайте. Благодаря Ви!
  3. много се радвам, че вече някой реагира... благодаря ти .. нямам нищо по- добро- за съжаление-но всяка думичка е помощ така, че --говорете
  4. КАКВО Е ТОВА НЕЩО?? ПОМОГНЕТЕ МИ! ИДЕЯ СИ НЯМАМ, НАИСТИНА! И НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ ПИТАХ НА ТРИ МЕСТА: ЕДНО МНЕНИЕ Е ОТ НЕБЕТО, ВТОРОТО Е ОТ ЗЕМЯТА , А ТРЕТОТО Е ЧЕ ТАКОВА ЧУДО НЯМАЛО!! Е СЪВСЕМ СЕ ОБЪРКАХ ВЕЧЕ.. .КАК ДА НЯМА ТАКОВА , КАТО ИМА...ЕТО ГО! Пиши с малки букви, моля!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...