Отиди на
Форум "Наука"

Кръстоносец

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Кръстоносец

Кръстоносец's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Не мога да разбера защо мохамед е първи? Исляма има доста по-малко последователи от християнството, да не говорим, че нито една велика сила в последните 250 години не е мюсюлманска. Според мен първото място на мохамед е напълно нелогично. Да не говорим, че самото подреждане ми се вижда доста нелепо. Не може личности, като Омир, Цезар и сталин да са толкова назад. Знам, че такава класация е доста субективна, но за мен е напълно необяснимо как може Омир да е след Суй Уен Ти да кажем.
  2. За мен няма съмнение, че Исус Христос е най-великата историческа личност. Личност влияеща на човечеството вече 2000 години, личност, чието дело и пример за мен нямат аналог в историята. Ако трябва да говоря за велики личности не обвързани пряко с религията, то аз се възхищавам най-много на Ричард Лъвското Сърце, Михаил Скобелев и Константин Палеолог. От философите най-много харесвам Аристотел, Епикур и Карл Юнг/доколкото той може да бъде третиран като философ/. Ако трябва да говоря за велики българи, то моята класация е 1 Иван Рилски 2 Кан Тервел 3 Иван Вазов 4 Паисий Хилендарски 5 Васил Левски

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...