Отиди на
Форум "Наука"

aneto

Потребител
  • Брой отговори

    11
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за aneto

aneto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте,виждам,че не скучаете .Много се радвам,че ме взимате присърце,прави сте за иманярството,не бива да рушим неща направени преди хиляди години.Яд ме е че държавата не отделя нужния бюджет за изследване на историческите обекти.Не знам какво чакат?сигурно искат иманярите да извлекат всичко що се намира под земята.Преди засегнах темата за фалшификатите в музеите,която се извършва с помоща на музейните работници(помяри),но забравих за онези случаи в които се копа край някое село от известен иманяр.Този пич,който е наел бригадка от мангусти да ровят за 20лв цел ден у жегата,ангажирал местната полиция и евентуално СОТ да го пазят от нежелани посещения или пък от риска някой от мангалите да не хукне с некое(кално парче метал),ми кажете колко влиятелни приятели трябва да има????Всичките тия,които изброих РУШАТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.Дребния иманяр е дребна риба,той не заслужава внимание.Колко са тия дето рият като диви прасета и като намерят нещо що годе ценно го дават за една шеста от стойноста му Защо мислите че иманярите задължително са пияници и едва ли не продават за ракия!??? Факта че не мога да датирам нито една монета или реликва не ми пречи да се интересувам от бившите обитатели на земите ни и да се гордея колко древен и силен народ сме били.
  2. като си толкоз отворен,толкова патриотично настроен,като се оправи времето запали влака или автобуса и отиди до село гърло,Брезнишко намери храм кладенеца,който е супер стар от време оно и погледни шибаната ни скапана и доста жалка държавица какво прави за него после може и да продължим
  3. човече мислиш ли че тоя дето е решил да си купи машина,който обича да се разхожда по нашите китни планини и който го е намерил в една скапана нива претрупана с БОКЛУЦИ е по виновен пред всевишния???????
  4. ти си прав за всичко,но мисля че проблемите се решават от към коренищата успех с начинанието
  5. правиш от мухата слон искаш ли да драснеме една темка по случай подмяната на нашите български съкровища от музеите със скапани ментета чрез политически чадър
  6. ти не разбираш ли че не е мое ти май си достатъчно тъп за да не разбереш че тази снимка я изкопах от нета pz
  7. ами не го знам от къде е извадено но пак ти казвам че не е мое.Мислиш ли че в противен случай бих го показвала???
  8. само да поясня че това нещо не е мое и нямам нищо общо с "иманярството".Просто ми падна шанс да го снимам и понеже незнам какво е реших да питам.Иначе законите ги знам и без да ми ги пишете
  9. здравейте на всички искам да ви поискам професионалното мнение за един предмет който е по мое мнение доста стар,но не съм убедена чий е бил.Ето снимка Мисля че е сребърен.Ако някой знае моля пишете ми!!!
  10. ами това е най доброто което можех да изкарам-камерата на телефона ми не е много качествена(то се вижда де)чух различни мнения за това от къде може да са тези предмети,но това ме обърка доста.Ако все пак може да се разгледа нещо,ще се радвам на всякакви мнения
  11. Здравейте на всички.Имам една огромна молба към вас-помогнете ми да разбера чии са тези предмети и от кога.Ето малко снимки:Предметите като общо са намерени в един район,като по-големият с цветята и напръстникът са намерени заедно,а монетите и медальона недалеч от тях.Ако знаете нещо по въпроса моля отговорете,ще съм ви много благодарна!!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...