Отиди на
Форум "Наука"

Simos

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Simos

  1. Йон Мариан ето линк с повече инфо за него: http://realdemocracy.hit.bg/index_files/Page3991.htm
  2. Скоро порочетох книгата "Реалната демокрация" с подзаглавие "Как да контролираме политиците в парламента" По принцип това е роман с 3 основни, главни героя: 1-Деистващ, корумпиран министър 2-Сина му Иван, който е бунтар и въвежда нов политически модел, в полза на на народа 3-Мъдрец, който дава духовни съвети и на двамата Забавно и много човешки написано, но всъщност са съпоставени 2 контрапункта - този на днешния модел на политика (корупция, манипулации и липса на реална власт над депутатите) и нов вариант на реална демокрация, при които народа определя съдбата си по подобие на пряката демокрация в древна Гърция. Да, обаче в модерен вариант, с новаторско използване на технологиите на 21 век, електронно гласуване и плавно премахване на депутатските мандати. Много-добре поднесени и предимствата и недостатъците. Останах замислен, дали от този роман няма да се роди нещо реално. Иска ми се, но книгите са едно, живота друго ... Препоръчвам! Който я е чел, нека даде мнение.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...