Отиди на
Форум "Наука"

Phenomenon

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Phenomenon

Phenomenon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Подкрепям ^ А законите против отричането на Холокоста навлизат във все повече държави..
  2. Бла, форума ми бъгва и един път ми изкарва мненията, друг път - не...затва се повтарям..моля да бъде изтрито тва мнение
  3. Всъщност доста са доста по малко от милион - 271 000 души, умряли предимно от тиф и глад.. е ти снимка: http://wiki.majorityrights.com/_media/holo...red_cross_2.jpg
  4. Точно това имам предвид... Най важното и като цяло единствено доказаталелство използвано при Нюрнбергския процес за свидетелските показания... Един интересен факт: "Властите на САЩ, нарушавайки почти всички държавно-правни норми (работейки съвместно с КГБ), предадоха американския гражданин от украински произход Иван Демянюк на Израел, където той бе изправен пред съда като „звярът от Треблинка”. Множество дами и господа, положили клетва като свидетели, описваха как „Иван Грозни” е безчинствал.Той собственоръчно убил с отработените газове на бракуван руски танк 800 000 евреи. Той бил рязал ушите на евреите и в газовата камера им ги давал обратно. Със своя щик той рязал парчета месо от тялото им. Той разпарял корема на бременни със сабята си. С меч той отсичал гърдите на еврейки по пътя за газовата камера, разстрелвал, убивал, пробождал, удушавал и биел с камшик евреите до смърт или ги оставял бавно да умрат от глад. Така Демянюк бе осъден на смърт. Междувременно израелските съдебни власти признаха, че украинецът, вероятно, въобще не е бил в Треблинка. Сега те обмислят как да го обвинят в масови убийства в лагера Собибор (единственото доказателство е един фалшифициран от КГБ служебен документ от Собибор. Както показа направеният в САЩ анализ, хартията на документа съдържа като съставна част един фотохимикал, използуван едва от 60-те години насам). Проблемът е в това, че Демянюк бе идентифициран като „звяра от Треблинка” от кохорти, заклели се свидетели, и така неговият случай убедително показва колко може да се вярва на свидетелски показания при такива процеси. (От 1986 до септември 1993г. Демянюк прекара в затвора, където беше осъден и на смърт. Пуснат на свобода поради недоказаност на неговата идентичност, той се завърна в САЩ). "
  5. Такаам... да се хванем за този цитат... Конлагеристите били избивани с "Циклон-Б"... Циклон-Б е силно експлозивен газ, а свидетелски показания твърдят: "до 2000 души били наблъскани в „газовата камера" и умъртвяване чрез хвърлян вътре Циклон-Б; след това труповете били прехвърляни в намиращия се над „газовата камера" крематориум и изгаряни." Кой архитект би посторил крематориум в същата сграда? „Газовите камери" в Освиенцим разполагат само с една примитивна вентилационна система, така че газовите маски не биха били достатъчни за хората от специалния взвод, още повече, че отровата по труповете на убитите, върху които специалният взвод започва да работи, действа също така смъртоносно, тъй като тя именно прониква и през кожата. При това, специалната команда не е носила противогазови маски; според Хес, те пушели, докато извършвали своето отвратително занимание. Те пушели! В средата на експлозивен газ! После... ямите... - да изаряш труп в яма е изключително трудно, поради недостига на кислород... A за изгарянето на такива количества трупове е необходимо изключително много гориво, а Германия е изпитвала недостиг от такова. Сега, естествено, следва да бъда заклеймен като 'holocaust denier' и да бъда изтрит/баннат по необясними причини... Aко едно нещо е истина, защо да се забранява съмението в него, това съмнение не би трябвало да бъде опасност, нали ?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...