Отиди на
Форум "Наука"

exentaser

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за exentaser

exentaser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Темата наистина изглежда е била интересна! Нашата цел беше да определим тема, която ще обхване различни аспекти, т.е. лингвистични, исторически, херменевтични и т.н. Полето за избор на теми е огромно Надявам се някои да прояви желание, в конференцията ще участват студенти от различни университети, университетски преподаватели и много други съпричастни с творчеството на Толкин
  2. Философският факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски", философски клуб „Аргумент" и Толкин обществото в България организират конференция на тема: „Слово и свят в творчеството на Дж. Р. Р. Толкин". Конференцията ще се проведе на 16.05.2009 г (събота) в I-ви корпус на ЮЗУ „Неофит Рилски", Благоевград. Заявките си за участие (трите имена, институция, тема и резюме) изпращайте до 30.04.2009 г. на адрес: exentaser@yahoo.com Каним всички, които имат интерес към някои от аспектите в творчеството на Толкин! Всички са добре дошли! Благодаря за вниманието!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...