Отиди на
Форум "Наука"

Andrei Penchev

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Andrei Penchev

Andrei Penchev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте, мерси че ми казахте как се казва цветето ми. Иначе за насекомите.... стоят само в пръстта..не се качват по стеблата. Имат 2 малки хоботчета отпред и доста крака към 16 преброих на едното, като усетят заплаха веднага се свиват на топче. Гърбът им е съставен от нещо много твърдо и се свиват на много твърдо топче. Сложих го във вода и стои вече 15 минути и не умира. Май е многоножка....но пък те имат ли толкова твърд гръб?
  2. Здравейте, подариха ми цвете, на което не можаха да ми кажат името му и как се отглежда . Прикачил съм снимки от него. Днеска като го погледнах видях насекоми в саксията му(не знам дали така са ми го подарили, или е от допълнителната пръст, която слагах). Големината им е малка ...като на мравки....отвратителни са на външен вид... гърбът им е сякаш на люспи(като пояси са). Понеже не съм много на ясно с отглеждането на цветя можете ли да ми помогнете как да се справя е тези насекоми така че да не обия цветето. Май има проблем с upload-ването ето линкове към снимките: http://img21.imageshack.us/img21/212/photo0285w.jpg http://img186.imageshack.us/img186/909/photo0286l.jpg

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...