Отиди на
Форум "Наука"

yminkova

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ yminkova

  1. Проектът Stella е финансиран с подкрепата на Европейската Комисия, в рамките на Програма за Учене през Целия живот (LLP). Целта му е да съдейства за усъвършенстване на преподаването на естествени науки в Европейските училища и по-специално да стимулира младите хора и особено момичетата да се ориентират към научно образование и кариера. Web порталът STELLA http://www.stella-science.eu е адресиран към всички хора, ангажирани в образованието в областта на естествените науки (математика, физика, химия и др.), които желаят да споделят опит, да си сътрудничат, да обменят идеи и мисли за учебни методи и подходи. Вие сте учител или директор на училище? Вие осъществявате или ръководите проект за образованието в областта на естествените науки? ПРЕДСТАВЕТЕ ВАША ИНИЦИАТИВА в Европейският каталог на инициативи в образованието в областта на естествените науки! “Европейският каталог на инициативи в образованието по естествените науки” съдържа инициативи, реализирани в училища от цяла Европа, директно включени от учители и преподаватели. Чрез каталога Вие може да представите ваши инициативи на колеги от цяла Европа, и едновременно с това да видите какво е постигнато в други училища и държави. Представянето на една инициатива или проект в каталога Stella е много лесно: достатъчно е да попълните онлайн въпросника. Това ще Ви отнеме само няколко минути. Връзка: http://www.stella-science.eu/submit_initiative.php

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...