Отиди на
Форум "Наука"

vontonche

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ vontonche

  1. Благодариа за разбирането. Смиатаи го за сваршено,дори ще питам дали мозе да иа почисти ,но ниама да иа чистиа преди да ми дате мнени дали е ок или не начина по които ще го направи. до скоро.
  2. Роца ,незнам дали забелиазваш ,но колкото повече отговори получавам толкова повече вапроси задавам.ьаьаьаь. как да разбера точно материала? в смисал каде мога да направиа проба.Златар?или не е добра идеиа?
  3. Здравеите тйроглйпхос, благодариа ви за коментара, от обратната страна в затворен вид ниама нищо. какво мислиш за периода в които е направена,Роца иа определи 19 наи много 18 век. И с риска да стана досаден ,пак ви питам с какво мога да иа изчистиа. благодариа и се радвам че има толкова отзивчиви ьора. поздрав.
  4. Благодариа Роца, за отделеното време.Последен вапрос(молба) как мога да иа изчистиа. за ць го забелиазаь че е както казваш.но пак за МП над него си е разполозено както триабва не е ПМ.(или огледално както казваш) гледаь една икона в интернета , и сравниь.Иначе си човек вещ и с набито око.Като казваш забелиазаь наи одоло една две букви,какво имаш в впредвит,аз наи отдолу нищо не виздам,аз говореь за натписа отгоре дето е под главата на исус. поздрав и всичко наи-наи.
  5. Благодариа ти Роца ,то виарно че ниама какво толкова много да и се разчита , :биггрин: ,иначе не е оловна. намерена е в Р.Македониа.аз лично мислиа че е от сребро,и ореола над главата на СВЕТА БОГОРОДИЗА е позлатен ,но мозе и да баркам.дали е оргинал ?, тук вече си ниамам и идеиа.Букви те под исус се виздат иасно но неги разбирам.Как би могла да се почисти ,за да изчезнат черните петна от неиа.Благодариа ти отнво че писа по темата.
  6. здравеите ,изкам да ви помолиа ако ниакои мозе да разчете иконата кокоиато сам прикачил,нтересува ме от кога е и каде мозе да е направена. Благодариа ви предварително.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...