Отиди на
Форум "Наука"

вирусчето

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ вирусчето

  1. Списъкът с ловни обекти не отчита полезността и вредността на животните а стойността на трофея и в момента, в който едно животно понамалее има възможностизаконови ловът му да се забрани - така трябва да се случва на места например с популацията на вълка, но не се сучва, щото естествено всички, които им е предизвикателство да хванат гордия повелител на гората го изкарват вреден, нападнал някое стадо (а то кой знае кои цигани са окрали овцете ма пича имал само застраховка бедствие)...и се почват хайки, които са живо удоволствие за ловците... Енотовидните кучета също не са лесна плячка, за това просто за КЕФ ги отстрелват а и обясни ми например защо гугутката е в списъкът на ловните обекти (а да била се ядяла независимо опасността от орнитоза и други зарази)....?????? Ловците ловуват не защото им се яде дивеч! Ловците ловуват защото искат да убиват!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...