Отиди на
Форум "Наука"

Мъро

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Мъро

Мъро's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Няма как, върнахме си се в Пловдив, освен това метеоритните отпадъци със сигурност вече са събрани, а и кратера е много сериозно обрасъл вече. Май ще си остане поредната неразгадана градска легенда Направихме грешката да не спрем в гр. Мартен, за да попитаме местните за тяхната версия.
  2. Да, посетихме мястото. Беше обрасло доста сериозно, но ясно си личеше сериозното вдлъбване в земната повърхност, крайно нехарактерно за района.
  3. Здравейте, надявам се, че съм уцелил правилния раздел и че няма да привлека гнева на боговете Днес случайно попаднах на ето тази статия за гр. Мартен в WikiPedia: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%...%82%D0%B5%D0%BD Да, знам че WikiPedia не е добър източник на достоверна информация, затова се обръщам към вас. В секцията "География" се намира следния текст: Като има и следния линк към Google Maps в сателитен изглед: http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&z=...mp;t=k&om=1 Мислите ли, че това е метеоритен кратер в действителност, тъй като никъде другаде в Интернет не намерих информация за съответня кратер, нито пък попаднах на научен труд, който да загатва дори, че край гр. Мартен е имало метеоритен дъжд. Има сведения, че в района на "Силистра" е имало падане на метеоритни парчета, но Силистра не е чак толкова близо до гр. Мартен. Питам ви, тъй като ако отговорът е положителен в събота ще се съберем в колите и ще пътуваме от Пловдив до Русе, за да можем да видим този интересен природен феномен Благодаря ви за отделеното внимание, Мъро (горда майна)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...