Отиди на
Форум "Наука"

lilito

Потребител
  • Брой отговори

    9
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за lilito

Лична информация

  • Пол
    Жена

lilito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Няма как да звучи добре.Нищо добро не може да изплува в съзнанието на нормален човек при споменаването на Хитлер,така че...
  2. Да,в това отношение играе роля навикът.От най-незначителните неща до най-сериозните,както си свикнал-така.Трудно се превъзпитава човек,а да не говорим за цяла нация.А за намразване и дума не може да става. Това за Хитлер е разгърнато много подробно и интересно в книгата на Василий Веденеев "Тайните на Третия райх" част 2.Изключително интересна книга.
  3. Като каза това за "една държава",та се сетих:Хитлер е искал да направи СЪЕДИНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ.Няма особена връзка с темата,но е интересен факт. А относно съобразяването с конкретните условия по места-безспорно,така е.
  4. Не мисля,че нямат логика.Имат,разбира се,просто е много по-различна от нашата.Аз също не мога да възприема тяхната,но това е до различен манталитет.Дали отиват твърде далече-да,така е.Те искат да правят радикални промени изведнъж,а такива трябва да се правят по-бавно,защото иначе няма как да не срещнат общественото неодобрение.
  5. Е,то ако става на въпрос повечето българи не са съгласни с изискванията на Брюксел. И забраните за варене на ракия в битова обстановка и тютюнопушенето на обществени места също са неприемливи тук,но това е цената на членството ни.Не е нужно да се съгласяваме с тези неща,а просто да уважаваме мнението на хора мислещи по по-различен от общоприетия у нас начин.
  6. Да,безспорно си прав.Съжалявам ако съм била малко нетактична.Пък и тези силни думи,в дадения контекст,си звучаха донякъде напълно нормално.
  7. "Човек може да върши всичко,ако то не вреди на околните"-да,добре и на място казано! Но омразата е много силно чувство,което не се възприема като добродетел.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...