Отиди на
Форум "Наука"

wave

Потребител
  • Брой отговори

    11
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от wave

  1. Толкова пари потрошиха и все нещо трябва да кажат че са открили, който не вярва - да провери ;)

    Евала Бате!

    Релативистите са големи мошенници, най-големите мошенници. Досега има открити безброй частици и не се шуми толкова, а тези открили само една и пиииип.

    Даже не била оная частица ами някаква си друга. Глупаците сме ние че ги слушаме и им плащаме космически суми. Жалко. :lac:

  2. Казваш, че е вярно? Е добре ... нека да е вярно /за теб/ , но това е научен форум и антирелативиски простотии не са добре дошли.

    Антирелативизма не простотия, а това дето го каза ти е простотия, и релативизма също е простотия, то затова има и антирелативизъм.

    И тъкмо защото това е научен форум по физика, точно тук му е мястото на антирелативизма. А ти какво правиш тук, пушиш ли.

    :crazy_pilot:

  3. Кое е интересното? От гледна точка на физиката, няма нищо интересно, само една камара глупости. Може би е интересно защо хората успяват да се самозаблуждават така дълбоко или защо не успяват да разберат елементарни неща, или защо отказват да се запознаят с ТО и т.н. Подобни статии са интересни по чисто педагогически и психологически прични, но дискусията по тези въпроси трябва да бъде в съответния форум.

    Gravity, аз доколкото разбрах написаното там, то е вярно. Ти кое не разбра, то е доста елементарно. Специално ми направи впечатление една формула там, която явно е грешна в СТО, и е проста.

    :tooth:

  4. Здравей Петков, 

    имам гадното усещане, че е забранено да се казва, че теорията на относителността е грешна. Не че не е грешна, както се вижда. Всичко друго може да се казва, но само това не може. Невероятно. Наскоро писах в един друг форум, и направо ми изтриват мнението. Няма това - онова. 

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...