Отиди на
Форум "Наука"

wave

Потребител
  • Брой отговори

    11
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за wave

wave's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Ако трябва да съм учтив ще кажа че това НЕ са пълни щуротии. И ще кажа че ТО на Айнщайн е къде къде по-голяма щуротия.
  2. Евала Бате! Релативистите са големи мошенници, най-големите мошенници. Досега има открити безброй частици и не се шуми толкова, а тези открили само една и пиииип. Даже не била оная частица ами някаква си друга. Глупаците сме ние че ги слушаме и им плащаме космически суми. Жалко.
  3. Антирелативизма не простотия, а това дето го каза ти е простотия, и релативизма също е простотия, то затова има и антирелативизъм. И тъкмо защото това е научен форум по физика, точно тук му е мястото на антирелативизма. А ти какво правиш тук, пушиш ли.
  4. Gravity, аз доколкото разбрах написаното там, то е вярно. Ти кое не разбра, то е доста елементарно. Специално ми направи впечатление една формула там, която явно е грешна в СТО, и е проста.
  5. Луд умора нема, само че споти, г-н Богданов.
  6. При цялата скука и заблуди в релативистката физика, ето нещо интересно от нета: http://absolute.free.bg/en.pdf
  7. Ние сме твърде интелигентни за да псуваме. А пък ти много добре знаеш за кой форум съм споменал.
  8. Здравей Петков, имам гадното усещане, че е забранено да се казва, че теорията на относителността е грешна. Не че не е грешна, както се вижда. Всичко друго може да се казва, но само това не може. Невероятно. Наскоро писах в един друг форум, и направо ми изтриват мнението. Няма това - онова.
  9. Здравейте, нямам думи в момента и засега ще замълча.
  10. Оказва се, че Теорията на относителността е грешна. Има доказателства за това. Повече информация има на този линк.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...