Отиди на
Форум "Наука"

дана

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ дана

  1. И знаеш ли, важното е какво ще направим ние, всеки един от нас!
  2. Аз пък идвам от Германия, където завърших Лечебна педагогика в Институт по Валдорфска педагогика. Една година след това бях на стаж в такова училище/в Германия те са над 250/ и видях какви са резултатите. Преди 5 години направихме със съпруга ми тази промяна в живота си, не защото нямахме професии/ съпругът ми е капитан далечно плаване в чужда фирма и само за справка за 1 ден вземаше едномесечна заплата на учителите в Бг./ , а аз прост библиотекар, а защото искаме да направим нещо за деца, като това, напр. www.prostoaz.info ,което не е виновно, че носи толкова много в себе си, че му е скучно в училище и по тази причина още в 1-ви клас е обявен за необучаем и е изгонен от 4 училища. Вижте само рисунките му!И то без да е имал до сега нито един час по рисуване. За това-няма да се откажем . Благодаря от сърце на всички, които ще подкрепят Петицията.
  3. Моля, подкрепете! http://bgpetition.com/valdofsko_uchilishte/index.html

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...