Отиди на
Форум "Наука"

Петко Тодоров

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Петко Тодоров

  1. Заглавието на темата е заключение, съдържащо се в едно изследване, което е по-обемно (около 25 стр. текстов документ) и затова предлагам, който иска и има търпение да го прочете, да го свали от http://www.dilcollection.com/RTR.doc Съдържанието на документа е следното: 1. Кратък преглед на съществуващото данъчно и осигурително облагане и резултатите прилагането. 2. Анализ на приходната част на държавния бюджет на Р България за 2008 година. 3. Виждане за това, как може да се осигурят същите средства с промени на данъчното и осигурително облагане. Ще се радвам, ако се оформи дискусия по същество във връзка с поставения проблем за данъчното и осигурително облагане. _________________________.doc

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...