Отиди на
Форум "Наука"

InNicen7

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ InNicen7

  1. И да попитам как по-точно става това закупуване на монета от банката има ли специална каса за това или как става?
  2. Благодаря за информациятарсмятам скоро да посетя бнб и малко по-малко....Ще продължа да пиша във форума и да искам съветите ви И да попитам как по-точно става това закупуване на монета от банката има ли специална каса за това или как става? П.С До модератора:извинявам се за предишните си няколко доста неграмотни постове,обещавам да се старая повече
  3. Искате да кажете, че монета от БНБ може да се закупи на нищожната цена от 0,50 лв или за 1,00 лв.? --- Бележка на модератора Хайде да започнеш да пишеш грамотно и да не смесваш кирилицата и latinicata без нужда.
  4. Здравейте! Аз от известно време следя форума и искам да попитам нещо... Ако реша да колекционирам стари монети, как и откъде да започна? Всякакви съвети биха ми били от полза.
  5. а по снимките mоже ли да се каже дали монетата е истинска,ясно че няма стоиност но поне исктиснка ли е
  6. ще покажа снимки на монетата от двете страни ако някои може да ми помогне и да ми каже каква е и колко е стара ще съм много благодарен.ще следя темата така че ако имате въпроси ще отговарям.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...