Отиди на
Форум "Наука"

lacho_ganev

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за lacho_ganev

lacho_ganev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. обстойно си ме провериха панцефа ми го изписах като казаха че след интервенцията с катетъра /все пак са вътрешни кухини/ да се предпазя в понеделни пак ще права стериилна урина и да видим дали се е повлияло от нещо. вашитя форум е най-точния,винаги отговаряте и то не тъпи неща МЕРСИ.!!
  2. не съм приемал преди други медикаменти симптомите започнаха изведнъж след работа и от тогава само ходене по мъките.в понеделник пак изследвания дано не влизам пак в болница.а това че изтървам много материал от университера майната му здраве да я
  3. мерси за съвета ти си първия който отговаря сериозно мерси за инфото.в понеделник съм пак на изследване на урина и кръв за да съм можел да се изчистя от антибиотиците.
  4. lacho_ganev

    ПОМОГНЕТЕ

    преди 2 седмиици започнах да уринирам често без болки в бъбреците.ходих на уролог и тох ме прегледа с ехограф.имаше упасения за конкремент в десния бъбрек и ме прати в Света Ана на ренген,проби за урина и кръв и ме насочи към д-р Лазаров.изследжанията ми минаха но неразбраха какво ми е и ме назначиха за цветна снимка май венозна.отново ни6то не стана.приеха ме в болницата за 4 дена.отново цветна снимка но този пат през катетар чак до бъбрка и установиха вродено стеснение на уретрата?или нещо подобно/.изписаха ме като казаха 4е това не е причина за този ми проблем.като казаха 4е ще ме наблюдават във времето, казаха че операцията не е спешна.та ве4е съм си в стаята в студентски и си пикая на през 10-ина мин.и немога никаде да излизам.доста медикаменти вече пих под тахно предписание но нищо не помага.МОЛЯ ако някой има идей да ми подскаже какво да правя че вече не се издържа. 1,93 см.,95 кг.,до сега съм приемал inkontan,ursul,pancef,spasmalgon,чай Мечо грозде,Azythrozр,urinal дано не баркам нещо и още съм в същото положение

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...