Отиди на
Форум "Наука"

pablo3

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за pablo3

pablo3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте, Искам да споделя с Вас моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам Ви да влезете направо галерията и да не си губите времето да четете другите глупости, които съм писал, защото има много за гледане и дано имате търпение - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува.. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат, а аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн от време на време, което все пак е основа на професията ми. Скулптурани модели и образи на фантастична, комикс и филмова тематика са ми едно ново занимание, с което мога да покажа способностите си в моделирането и скулптурата. Изработката на детайли и промишлени изделия го правя, първо защото мога и второ, защото падат пари . Екстравагантни отливки и фигури е много общо казано, но и тук не си оставам длъжен . Аеродинамични части за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства или накратко казано тунинг правя понякога, но разбира се , които плати добре. Седалки, стъкломатови мебели, малки обекти, прототипи, макети, скулптури , калъпи и отливки, и т.н. , а и още много неща в сферата на дизайна, моделирането и продуктите го правя, защото има какво още да се предложи като услуги на пазара. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в различни насоки - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета. С Уважение: дизайнер Павел Влахов уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com skype: pavence

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...