Отиди на
Форум "Наука"

Riki

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Riki

Riki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Не, мисля че си права! За д-р Милашки на знам, но знам едно: д-р Аминков е много добър доктор! Аз имам куче на име Рики и е на 5г. Преди 2г. едно друго куче го ухапа и то разви некроза на гърдите. Отидохме при нашия докор и той (искам само да поясня, че некрозата е болест при която тъканта умира!) направи една супер кьопава операция при която тои просто изряза мъртвата тъкан и го заши. Обаче шевовете се разпаднаха заради това че той дори не е бил антибиотици за да спре некрозата! Е, той повтори операцията и шевовете пак се разпаднаха и тогава един пр. ни препоръча въпросния д-р Милашки и той ни каза, че има само един д-р който може да оправи нещата- д-р Аминков! Е, отидохме при него. Той му дава антибиотици, прави му спец. компреси, абе изобщо всякакви лекараства и накрая му направи една 4-часова операция при която той го заши по спец. начин и със спец. конци. И след 40 дни Рики се оправи!!! Сега дори белег няма!!! И все пак мойте съболезнования!!! Твоето куче заслъжаваше да живее..... Пак ти казвам не мисля че е редно да съдиш този д-р само по една постъпка-може да е сгрешил, но имай в предвид, че той е спасил много повече кучета, отколкото е "убил" !!! За мен той е много по добър от всички в "Синия кръст" Коментарът е за Елена Александрова и за нейната 11г. болонка Миша.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...