Отиди на
Форум "Наука"

IBRiM

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за IBRiM

IBRiM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте! Пиша Ви по една мн. странна тема може би,но за мен ще е мн полезно да събера възможно най-много информация! Та,аз следвам Архитектура ,имам да правя курсов проект "Художествена школа" ,която включва "Ателие рисуване,ателие скулптура и ателие приложни изкуства". Ще съм мн благодарен да разбера от хора,които се занимават някое от тези изкуства (рисуване,скулптура,прил. изкуства) , какво биха искали те от подобна сграда,от какво имат нужда,светлина,пространство,какво би било интересно и полезно...като цяло ще приема всякакви съвети,стига те да не се отклоняват от темата! Благодаря предварително на всички! Всичко хубаво!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...