Отиди на
Форум "Наука"

Lusi

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Lusi

  1. Всички сериозни учени казват истината и не си измислят разни хипотези. Да, сляпо вярвате или наистина не сте чели, защото всеки еволюционист по отделно твърди различни неща. И нито един от вас не отговори на въпросите, защото видите ли са много сложни за обяснение(естествено, нещо, което е толкова просто за обяснение и не съответства на теорията ви, трябва да има някаква грешка).

    И да поясня, че не търся подобна информация в интернет, за разлика от някои други, за които всяка новина,пусната в нета вече е истина и е вярна, а дори не си напъват мозъците да помислят логично и да си направят изводите.

    "Затова избираме да вярваме в невъзможното, а именно, че животът е възникнал случайно и спонтанно!" - Д.Уолд /атеист/

  2. Дам.. наистина, няколко милиончеца години - че колко му е... Щом става дума за еволюция, наистина не е от значение колко ще са, защото без това се говори за милиарди години. Това е и целта на теорията - промиване на мозъци чрез милиарди години.

    Какво ще кажете за космическия прах, падащ по 5-15 тона годишно на Земята, съдържанието на никел в световния океан,хелий в атмосферата, отслабването на магнитото поле на земята, фактът, че сърцевината на Луната е течнообразна... това може само да опровергае тези 4, 5 милиарда години, в които еволюционистите вярват.

  3. Радиокарбоновото датиране и въглеродния анализ не са ли един и същи метод? Около 5000 години всъщност е периодът на полуразпад на С-14 иначе с него могат да се датират и доста по стари находки стига да са останали достатъчен брой атоми които да се изследват.

    Разбира се, че могат, но са НЕТОЧНИ, защото този метод се използва за определяне възрастта на сравнително млади обекти.

    И пак има своите недостатъци. Не си го измислям. Хора, които се занимават с палеонтология знаят това.

  4. За да ти отговоря на този въпрос трябва да притежаваш елементарни познания по палеонтология и С-14 анализ. За съжаление, с оглед на мнението ти, се съмнявам, че изобщо ще ме разбереш, затова не смятам да си губя времето. Който се интересува от темата, пуска гугъла /или отива в библиотеката/, рови, чете и се ограмотява.

    "Най-убедителни и подробни доказателства за еволюцията (милионите години) дава науката палеонтология"!!! - писали са преди 10 години в учебниците. В новите издателства такива изрази вече не се срещат... Затова и питах от къде идва това убеждение. И с тези опити и големи мъчения да се определи някакъв индекс на вкаменелостите и възрастта на земните пластове започва да се изоставя. Сега палеонтолозите-еволюционисти се насочват към методите на радиометрично датиране, а единственият метод, чрез който могат да се получат достоверни резултати е Радиокарбоновият, но само в границите от 3000 до 5000 години.

  5. Искате ли малко мнения на известни еволюционисти за еволюционната теория?

    Сър Артър Кейт: "Еволюцията е недоказана и недоказуема. Ние обаче вярваме в нея,защото тя е единствената алтернатива на учението за Сътворението, което ние не искаме да приемам"

    Ърнест Кахан: "Абсурдно и безумно е да се вярва, че една жива клетка възниква от само себе си, но въпреки това аз го вярвам, понеже не мога да си представя нищо друго".

    Чарлз Дарвин: Защо всеки геологичен слой не е пълен с междинни биологични видове? Може би това ще е най-силното възражение срещу моята еволюционна теория" ..

    и т.н. Изводът, който направих от мненията на еволюционисти във форума е, че ниииищичко не можете да докажете по дадената теория. Абсолютно нищо. Това е и една от най-протеворечивите теории, създадени някога. Доста е писано и все пак някои важни неща са пропуснати. Но не пречи- един инат еволюционист ще продължава да държи на своето, знаейки, че не е прав. :bigwink:

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...