Отиди на
Форум "Наука"

Lusi

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Lusi

  • Рожден ден 6.05.1992

Contact Methods

  • AIM
    lululq
  • Website URL
    http://

Лична информация

  • Пребиваване
    Варна
  • Интереси
    Музика /рок, метъл, класика, скандинавска/, изкуство, фотография, стойностни книги и др.

Lusi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Всички сериозни учени казват истината и не си измислят разни хипотези. Да, сляпо вярвате или наистина не сте чели, защото всеки еволюционист по отделно твърди различни неща. И нито един от вас не отговори на въпросите, защото видите ли са много сложни за обяснение(естествено, нещо, което е толкова просто за обяснение и не съответства на теорията ви, трябва да има някаква грешка). И да поясня, че не търся подобна информация в интернет, за разлика от някои други, за които всяка новина,пусната в нета вече е истина и е вярна, а дори не си напъват мозъците да помислят логично и да си направят изводите. "Затова избираме да вярваме в невъзможното, а именно, че животът е възникнал случайно и спонтанно!" - Д.Уолд /атеист/
  2. Дам.. наистина, няколко милиончеца години - че колко му е... Щом става дума за еволюция, наистина не е от значение колко ще са, защото без това се говори за милиарди години. Това е и целта на теорията - промиване на мозъци чрез милиарди години. Какво ще кажете за космическия прах, падащ по 5-15 тона годишно на Земята, съдържанието на никел в световния океан,хелий в атмосферата, отслабването на магнитото поле на земята, фактът, че сърцевината на Луната е течнообразна... това може само да опровергае тези 4, 5 милиарда години, в които еволюционистите вярват.
  3. Разбира се, че могат, но са НЕТОЧНИ, защото този метод се използва за определяне възрастта на сравнително млади обекти. И пак има своите недостатъци. Не си го измислям. Хора, които се занимават с палеонтология знаят това.
  4. "Най-убедителни и подробни доказателства за еволюцията (милионите години) дава науката палеонтология"!!! - писали са преди 10 години в учебниците. В новите издателства такива изрази вече не се срещат... Затова и питах от къде идва това убеждение. И с тези опити и големи мъчения да се определи някакъв индекс на вкаменелостите и възрастта на земните пластове започва да се изоставя. Сега палеонтолозите-еволюционисти се насочват към методите на радиометрично датиране, а единственият метод, чрез който могат да се получат достоверни резултати е Радиокарбоновият, но само в границите от 3000 до 5000 години.
  5. И кажи кой трябва да е убеден в тези милиони години? От къде са издънени? За това е нужна доста силна вяра в невъзможното...
  6. Искате ли малко мнения на известни еволюционисти за еволюционната теория? Сър Артър Кейт: "Еволюцията е недоказана и недоказуема. Ние обаче вярваме в нея,защото тя е единствената алтернатива на учението за Сътворението, което ние не искаме да приемам" Ърнест Кахан: "Абсурдно и безумно е да се вярва, че една жива клетка възниква от само себе си, но въпреки това аз го вярвам, понеже не мога да си представя нищо друго". Чарлз Дарвин: Защо всеки геологичен слой не е пълен с междинни биологични видове? Може би това ще е най-силното възражение срещу моята еволюционна теория" .. и т.н. Изводът, който направих от мненията на еволюционисти във форума е, че ниииищичко не можете да докажете по дадената теория. Абсолютно нищо. Това е и една от най-протеворечивите теории, създадени някога. Доста е писано и все пак някои важни неща са пропуснати. Но не пречи- един инат еволюционист ще продължава да държи на своето, знаейки, че не е прав.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...