Отиди на
Форум "Наука"

SKINYA

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ SKINYA

  1. Има една нова теория АСТРОБИОНИКА, която съм написала. Именно в тази теория пиша за кванта. Той е виртуален! Видим става когато пренася светлината. Но думата "виртуален" едва ли създава ясна представа , какво всъщност е виртуалния образ! Аз съм го начертала и ви го изпращам. Аз по-точно ще го нарека холограмен образ. Защото се образува от движенията на енергиините частици, които отварят информационния заряд, или ген. Всяка една материя- образ каквато и да е тя има първо холограмен, виртуален образ който се изпълва със съдържанието, чрез енергиините частици. Те пренасят и натрупват материята в холограмния образ. А кванта е всъщност единица носител на модулярното покритие. Той има структури наподобяващи снежинката. защото и снежинката се образува чрез движенията на енергиините частици И СЕ ФОРМИРАТ КАТО ЩАМПА. И кванта има същия виртуален образ. По-точно се вижда на моя чертеж. А той е виртуалния образ на МАТРИЦАТА. ВСИЧКО НАПОДОБЯВА МАТРЬОШКИТЕ. И по думите на Левски " Ние сме във времето и то е в нас". Представи си Вселената като енергиина система от паралели и меридиани в четирите посоки от микро до макро. Всяко пресичане образува кванотово ниво. Съединенията се сливат и пренасят чрез енергини вливания /сублативен поток/ наподобяващ Х отваря информацията и я пренася, съответно съдържанията. Самото пренасяне е процес на раждане, произвеждане на образът. И именно виртуалния квант го ражда и пренася освободената информация. Така както всеки плод носи в себе си семе за нов плод. Всичко във Вселената се базира на тази единтичност на възникване и развитие, но в различен материен аспект и време на развитие.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...