Отиди на
Форум "Наука"

blagar

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ blagar

  1. Извинявам се ако съм засегнал сладкото научно шумолене. И, че нещата ако проникнеш достатъчно в тях, откриваш борба на два гигантски полюса и като страничен ефект наподобяват болезнено баналната теза за конспирацията. Но ако искаме да сме женени за Истината и не ни удовлетворяват плациканията в повече или по малко филтрираните информационни водовъртежчета, ще трябва да узнаем Началото, за да се ориентираме в Настоящето и Предстоящото. Иначе всички черпиме от авторитети и трябва много време за да установиме дали сме имали късмет с точността им. За сега се оттеглям понеже материалистичните учени много трудно свикват с окултни източници и смятат тази храна за вредна. Наблюдавам форума и се радвам на блестящите умове и настойчивост в търсенията.
  2. Малко политически нелоялни знания. Тайната на българската история ревниво се крие и в момента.Относно произхода на Хазарския поход-именно поход, а не реална народност: Много наподобява Кръстоносния поход, чиято истинска цел, за по-детски чистите доверяващи се на официалната наука търсещи, остава скрита. Позволете ми да ви заведа в близкото начало на една доста късна Земна история. Годините са много повече от времето на постоянно местещата се назад във времето граница на неолита {за справка по-ранни и по-късни официални британски таблици}. Защо непрекъснато официозите ни пращат в обратна на истинската посока от която пристига нашия древен народ? А истинската посока е банално известната Атлантида потънала в днешния Атлантически океан. А защо трябва да се крие какво е станало в атлантските времена? Защото може да узнаем,че сме били колонизирани от едни доста неморални същества-гости на Земята, прилагащи перфектно лъжата и манипулацията и с интелект доста над нашия. А нашият интелект и разумност са били доста етажи над сегашните. Сетивата ни са били 12, а не пет както сега. И има голяма опасност да възстановиме историята си за благите времена от преди колонизацията и да поискаме връщане на предишните си Наставници. Но къде са били те и не са ни опазили. В същност водила се е тежка и продължителна война. А слънчевата система е навлязла в 13 та космическа сфера владение на тъмничките... На колонизаторите е помогнал и свободния статут на Земята , като университет и информационно хранилище-библиотека{Акаша}. Не на последно място е и приноса на част от земните жители за които сатанизма е станал мода, особено за нежната половинка на човечеството. Но е имало реална съпротива срещу колонизацията и в нея участваха българи.Но за да не се отклониме много от темата да се завърнем в седми...десети век. От знанията дошли до мен от Извора {достъпни за всеки търсещ българин}, научих, че черната ложа-тогавашното тайно световно правителство, създава изкуствено това което днес наричаме Румъния и Сърбия. И то върху земи владени дотогава от българите.За целта е сформиран гигантски военен контингент наречен Хазарски каганат. Лесно е да се досетите че в него са участвували доста наши роднини, включително и предците на днешните унгарци. В интернет лесно могат да се намерят карти от времето на разцвета на хазарския каганат със значително по-голяма територия от тази на дадената във форума карта. На запад опира в Унгария а на север изток и юг е почти колкото Русия преди Горбачов. Тогава за да оцелеят на българите е поставено условието да сменят език и религия и за награда им се пращат от Багдад 3000 майстори за строеж на ислямски храмове.Под ударите на българославянските князе каганатът бързо се свива и изчезва...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...