Отиди на
Форум "Наука"

Irina29

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Irina29

  1. Историята е такава, че поради определени причини настъпва основна промяна в структурата на материалните обекти. Мисля, че е логично сигналът, отразен от тях, да се връща деформиран или да се връща частично. В случая това е причината, поради която прилепът е дезориентиран. Но как би се държал след като е на земята? Защото прочетох това: "Обычная летучая мышь, которая летает по ночам, ведет себя очень шустро находясь в воздухе, однако она не может взлететь с земли. Если вы отпустите летучую мышь на пол или плоский участок земли, она лишь сможет беспомощно ковылять по земле, без сомнения при этом она будет испытывать болезненные чувства. Лишь достигнув какого-либо возвышения, с которого она сможет броситься в воздух, летучая мышь может взлететь. Затем, сразу же, она умчится прочь в мгновение ока."
  2. Благодаря за отговора Ако поради някакви обстоятелства отразените от обектите сигнали, които достигат обратно до прилепа, не са точни и го подведат в ориентацията му, той би могъл да полети в грешна посока и да се удари в земята. Би трябвало да е объркан за известно време - как би изглеждало това? И ако по тази причина той е на земята, после би ли излетял сам? Трябва да опиша такава ситуация в една книга (чисто художествена ).
  3. Здравейте! Моля всички, които са запознати с поведението на прилепите, за информация. Ако поради дезориентация по някакви причини прилеп е паднал на земята, какво ще бъде поведението му? Може ли да излети сам отново, и ако не може, какви ще са реакциите му, след като е на земята? И още един въпрос: Може ли човек да чуе някои от звуците, издавани от прилепите. Става въпрос за тези прилепи, които се срещат в България.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...