Отиди на
Форум "Наука"

nadezda

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ nadezda

  1. Здравейте на всички, Регистрирах се, за да мога да обнадеждя хората, които страдат от това заболяване. Аз самата съм с такава диагноза, смениха ми 4 лекарства, които при мен не даваха резултат, а именно (извинете ме ако объркам точното име, но от тогава минаха 5 години) Рисполепт, Модитен депо, Зипрекс и не помня четвъртото, докато на края не попаднах на наистина добра лекарка и не ми предписа Абилифай, това лекарство при мен имаше отличен резултат- то е ново, не дава страничните реакции на надебеляване, а не съм забелязала и други странични реакции, но по-важното е че сега от около 7-8 месеца съм без никакво лекарство и съм добре Слава Богу!!! Искам да уточня какво ми имаше, за да може четящите да преценят, дали това отговаря на тяхното състояние. Пак ще кажа Слава Богу, че не съм чувала гласове и нямах халюцинации, но имах много натрапчиви и ненормални мисли, които определях като "чужди", в смисъл на внушения от вън и на които се противопоставях упорито. На практика тези мисли буквално се бореха да завладеят съзнанието ми, НО ето тук според мен е ОСНОВНОТО-за това и пиша всичко това- според мен човек още от самото начало трябва да започне (макар с огромни вътрешни усилия) да се бори и да не позволява на тези неща да го поглъщат!!! Да, отнема време и много енергия, но мисля, че човек, на когото е дошло това нещо до главата няма друг избор, защото ако се остави на тези мисли полудяването му е в кърпа вързано, има моменти, когато човек просто няма сили да се справи сам- ето тук идват лекарствата на помощ, но не трябва да разчитаме, че те ще ни оправя от самосебе си и трябва да се полагат непрекъснати, ежедневни усилия, докато този кошмар не спре, с Божия помощ, разбира се! Успехи и искрено се надявам, когато човек има проблем бързо да потърси помощ, защото тези неща не са шега работа и колкото по-рано се хванат, толкова по-добре! Наистина мисля, че може за се оздравее напълно, но трябва упорита борбеност и надежда, че всичко ще се оправи, дори противно на предвижданията и диагнозата, доста неща зависят от усилията, които човек може да направи в тази посока. Още веднъж успехи!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...