Отиди на
Форум "Наука"

T34

Потребител
  • Брой отговори

    164
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ T34

  1. глупости именно социализма ликвидира феодализма w Китай и Сеwерна Кореq... гоwорите глупости ве4е за 100-тен пыт и нqкой е сложил някво пшод заглавие на тая тема ... дето аз не съм го писал .. обърнах се към админа той спи ... аз пък тогава ще си тръгна и майната ви на всички долни империалисти мръсни ПУ !
  2. Заради военното положение . за да не може интервенти да се вазползват безредието поради стачките . + след като идва народната власт . стачки няма . само манифестации .
  3. просто съм удивен ... от тази небивалица .... "великата реакция " ... просто забележи как извъртат нещата десните ... те никога са нямали никакви идеи ... взимат левите идеи и ги обръщат наопаки ... слагат "Национал" пред социализъм ... и "хуманен " пред капитализъм ... "велика " пред реакция ... и си мислят че голяма идея развиват ... жалки ... дребни ... свити ... купчина алчни еснафи ... или извратени геноцитаджии дето се гордеят с това дето им дадено на готово ... и за което нямат заслуги ... пък още по малко трудови такива ... това са те ... крадци и престъпници .... такива като Врангел , Юденич и Деникин ... и заслужено ще си вземат , и те като тях , горчивия дял ...
  4. www.youtube.com/watch?v=nXD019IEdrs
  5. нищо незнаеш .. гледай филма дето линкнах .
  6. напротив и никой го не отразява .. за това там в момента има Маоистко възтание ... и ще победят ... рано или късно .
  7. Ако не беше Мао , ще ше да има много повече мъртви ... както продължава да се случва в Индия и до днес ... и никой не му пука , нито медии те пишат за това . И изобщо не е едно и също ... феодалната система бе премахната в Китай тъкмо от Маоистите ... за първи път народа притежава земята си ... забраняват се феотдалните практики . като например осакатяването на краката на жените и тн .
  8. Глупости 70 % планова . само 30 % пазарна . и добрече е така , че да имат някакъв контрол варху собствената си икономика .
  9. Комунизма победи . Китай има пълно-правно място в Обединените Наций .
  10. Геноцитаджии ... на път сте за вечните ловни полета .
  11. Земята е на всички .... както въздуха , и водата и това не тръгва от Платон а от Фолклора на Северно Американските Индиянци ... които белите избиват до крак тъкмо поради заради тези им вярвания .... ТИ НЯМАШ ЗЕМЯ . ЗЕМЯТА Е НА ВСИЧКИ . КАТО ТВАРДИШ че е твоя ТИ КРАДЕШ ... СЕЛСКИ ТУЗ И КУЛАШКИ СИН ! ЩЕ БЪДЕШ СМАЧКАН ОТ ЖЕЛЕЗНИЯ ЮМРУК НА ТРУДА !
  12. това не е да си пролетарй .... да си пролетарй е да си свободен човек ...творец ... да работиш и твориш там кадето си нужен , за постигането на целта , и за общото благо ... за построяването на социализма ... не да си вазпиран от имоти ... и тн ... да си свободно подвижен ... а не с неща дето ти тежат ... в момента хората даже търсят други неща за да даржат в тях нещата си... това е бесмислено .... и глупаво ... твоето мислене е мислето на някакъв упадъчен скаперник , кулак или еснаф ... целаящ да експлатира и краде от народа ..
  13. Ти искаш да вярваш че си се родил в къща която сам си построил . това е смешно . нивите , колите , камионите леките коли ... НЕ СА ВАШИ ... те са общи ... народни ... както въздуха и водата ... и слънцето ... като казвате "наши" вие крадете от народа .
  14. жертваме живота си за да се върнем чрез делата на идните поколения комунисти ... чрез техните очи , раце и ум...
  15. Ще дойде ... а за което говориш е заради международната реакция , агресивни експлататори , окупатори и прочее .
  16. разбира се че има глад и мъртви ... самоче в капитализма това е нещо нормално ... и хората са всеки за себе си ... и просто се оставят да измрат един друг ... както стана с урагана Катрина не - отдавна ... какво според теб означава "starvation wages " ... друга дума за гладна смърт . напротив колективизацията е причина да има по = малко жертви ... това е природно бетствие . и добрече е бил Сталин и съветската власт са спасили много хора .. от крадливи кулашки бандити . --------- Бел. мод. Т34, не пускай по два-три постинга един под друг. Не за първи път оправям такива неща след теб.
  17. Руската гражданска война я спечели народа , Да Троцки беше инструментален в създаването на червената Армия ... но в последствие става корумпиран предател .
  18. Троцки става корумпиран предател , и иска да смуче от консесията . още преди това Бакунин и Кропоткин - предатели анархисти ... А колкото до панелките те са много по дурабилни от гипсо - картона .
  19. Защото СССР е великото отечество на всички трудещи се по земята , това включва и Българските трудещи се ... СССР граничи само с небето .
  20. Eto neshto takova se sluchi i v Ukraina eto oshte info ...
  21. Екатерина е точно тази с кехлибарената стая , ако не се лъжа ... долна експлатация . За сравнение между Катеринената Кехлибарена Стая ... и на Сталин скромната дървена барачка ЗА МЕЖДУНАРОДНИ срещи и дума не може да става .
  22. http://digitaljourna.../article/268806 Голодомора е в следствие на природно бедствие ... но това което го прави още по лошо са кулашките банди които се опитват да крадат от народното зърно ... заради тях е щяло да има още повече жертви .. добрече е била колективизацията на Сталин . на вас нещо май кръвта ви започна да посинява ...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...