Отиди на
Форум "Наука"

lora_tr

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за lora_tr

  • Рожден ден 7.09.1992

Лична информация

  • Пол
    Жена

lora_tr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Хората са омагъосани от тези митове и легенди за изгубени съкровища и копаят всеки метър в търсене на някаква заблуда.Поне за мен е така,незнам другите как мислят.Но едва ли са много хората,които наистина смятат,че тези легенди са действително реални.
  2. Така и на мен ми се струва,че са прекалено много тези иманяри.Но едва ли всичките са достатъчно компетентни.Четох някъде по интернет,че повечето се водят по митовете и други легенди.Даже си спомням,че и дадоха пример,в който се разказваше за някакво съкровище,на български възрожденец,скрито по Врачанския балкан.Бяха написали,че и до ден днешен не е намерено...и под статията толкова много коментари на въодушавени хора.Чудя се как не са тръгнали да търсят Атлантида
  3. Много интересно наистина,но защо му е на някой,както ти каза от мафията,да купува някаква древна вещ,естествено с историческа ценност,за която дава сигурно и милиони?Не трябва ли да има някаква връзка,за какво я ползва,едва ли я слага на някакъв библиотечен рафт?! А относно иманярството и практикуващите го,останах с впечатлението,че хората просто си копаят наляво-надясно,с цел да намерят някакъв артефакт,с който да свързват двата края.Няма никакъв авантюризъм и тръпка,а по скоро отегченост.Е със сигурност,не са като в "Tomb raider".
  4. Може да прозвучи на някого глупаво и некомпетентно,но все пак искам да попитам.Как,може хора без никакво образование,за дадената област да се правят на иманяри?Как един човек става иманяр?Едва ли е чел някаква приказка за изгубени съкровища и е решил да ги потърси?Сериозно това са въпроси,на един невеж човек,не подигравка...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...