Отиди на
Форум "Наука"

mariyann

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ mariyann

  1. Майката преди теб,както и ти ми слагате думи в поста,които не съм писал.Никъде не наричам шизофренията за интересно изживяване,написал съм "явление". Само по себе си,то наистина е такова,интересно явление..тъй като още нямаме ясни отговори каква е причината му,как се лекува(а не поттиска) и как така човек може да вярва на фантазията си по толкова инфантилен начин. Добре е да не слушаме и четем между думите/редовете. В интерес на истината аз го описвам като интересно изживяване ако забелязвате,но го наричам "интересно явление"..това може би ви е накарало да си помислите,че и така го наричам. най-добри пожелания : )
  2. Аз не взимам наркотици,освен кафе,рядко цигари..докато пийвам нещо. Все пак забелязвам неща,които ме стряскат.Гледам да не им отдавам много значение.Ако може да се възприемат като знаци.. Проблем имам,например гледах един сериал снощи,някакъв мистичен филм с привкус на ужас..и сънувах кошмар. Понякога съм мн активен,напоследък особено,но това е от жажда за живот по-скоро в предвид 2те години пиене на лекарства и депресия. Отключил е шизофрения или остра психоза,защото доколкото знам второто е преход на първото.
  3. Акинестата е бившия Паркизан,с който се друсаха децата преди. Ти с каква диагноза си? Сподели ни,какво ти се е случило :Д Аз съм имах психотичен епизод и явно го взимам,за да се предпазя от следващ..незнам Имам да ги пия още 2 месеца,които са ми като бонус на 2те години. Чувствам се добре,понякога съм свръх чувствителен,и малко по-активен в разговори. За сега : )
  4. Аз имам диагноза остра психоза и психиатъра ми каза,че е възможно да ми се отключи шизофрения при употреба на марихуана.Нещата,които ми се случиха описват по-скоро шизофрения.Станах асоциален,свръх чувствителен,появи се мечтателност.Мислех си,че някаква сила ми изпраща съобщения,бог или ..Започнах да се меся в живота на приятелите ми с цел да ги излекувам,родителите ми предложиха да отида на психиатър,аз отидох тъй като вярвах,че няма от какво да се притеснявам и,че даже едва ли не..това е тест на,който ще покажа силите си.Започнах да се обърквам,всичко приемах метафорично от всеки,сякаш ми пуска тайно съобщение,докато един ден чашата не преля,стигнах до пълно полудяване. Иписа ми психиатъра сънотворни лекарства първите седмици след това започнах на халоперидол-рихтер и акинестат..пия ги вече почти 2 години,психиатъра ми казва,че съм излекуван и аз така се чувствам,ще ги пия още 6 месеца успех на всички..намирам шизофренията за интересно явление и ще ми бъде интересно да прочета още важи мнения .

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...